divendres, 22 d’abril del 2016

Una dolça comèdia esbojarrada

Amor? Romanticisme? Parella? No, això no ho trobaràs, si més no de manera explícita, a una de les millors comèdies que he vist els últims mesos. You're the worst està protagonitzada per dos personatges horribles com a persones. Ella, la Gretchen, és desordenada, despistada, una mica porca, sarcàstica, no té sentiments, o això diu, i un llarg etc.. Ell, en Jimmy, és un sabelotodo, té respostes per tot, irritant, egocèntric i moltes altres qualitats que el fan insuportable per la resta dels mortals. Tot i que cap dels dos busca una relació, s'acaben convertint en "una parella de coneguts que només tenen sexe", com diuen ells, en resum, una relació, però diferent a les que coneixem.
Aquest còctel de defectes i no sentiments donen pas a una comèdia esbojarrada i diferent a les que es poden veure avui a la tele. Mai saps què passarà en un episodi que només dura 20 minuts; com evolucionaran, cap a quina direcció anirà la seva relació, ja que els dos són persones inestables emocionalment i rebutgen qualsevol tipus de vincle amorós.
És una comèdia lleugera i plena de referències musicals, literàries (ell es escriptor) i cinematogràfiques. Una sèrie que et farà riure, però que també té algun moment emotiu, pocs. Crec que convertir els defectes dels personatges en allò que els uneix proporciona moments de bogeria i sense
sentit que acaben, com no pot ser d'una altra manera, amb sexe. Per tant, si ets amant de les comèdies romàntiques i/o del sexe, és la teva sèrie.



S.

1 comentari:

  1. Holaaaa, aquesta és una de les meves preferides, jajajaja. No he rigut ni res amb les tonteries d'aquest parell. Una comèdia molt fresca i allunyada de tot el que es veu últimament, molt bona elecció! :D

    ResponElimina