diumenge, 15 de maig del 2016

"I believe in monsters"

Penny Dreadful una de les millors sèries de fàntasia, misteri i, sobretot, por. Què dir d'una sèrie que et deixa amb la boca oberta des del primer episodi. Gràcies als personatges, més d'algun conegut per tothom com Víctor Frankenstein o Dorian Grey, entres en un món on allò fosc i sobrenatural és el més normal.
A partir d'aquí, pot passar qualsevol cosa per trobar la filla d'un dels protagonistes, Sir Malcom Murray. Però, aquest fet acabarà essent irrellevant a favor de les històries que s'amaguen darrera de cada un. Psiquiatrics, homes llop, vampirs i espiritisme són alguns dels elements característics d'aquesta gran ficció que s'ambienta en la Londres del selgle XIX on aquests fenòmens eren possibles. Penny Dreasful, doncs, crea una atmosfera lúgubre i real fent referència a alguns personatges reals de l'època com Jack el destripador. A més a més, beu de la literatura d'aquell segle incorporant personatges, com he dit abans, literaris molt coneguts, és el cas del doctor Víctor Frankenstein, inspirat en la novel·la de Mery Shelly o altres monstres del cinema com el personatge de l'Ethan Chadler (Josh Hartnett).
Així doncs, Penny Dreadful és la sèrie perfecte pels amants de la fantasia, el misteri i el terror. La producció, mig americana mig anglesa, és una de les més inquietants i us asseguro que no deixarà indiferent.



S.

1 comentari:

  1. És una de les meves preferides, i mira que sóc poruga i cagueta, però és que m'encanta. Haig de confessar que a causa d'un episodi de la primera temporada (crec) vaig passar una setmana sense dormir xD Però per mi ara és una de les millors sèries que hi ha, apart del meu amor pel Chandler i la Vanessa, que són genials :D

    ResponElimina