dilluns, 14 d’abril del 2014

Tot s'hi val





Des del primer episodi de "Game of Thrones" no hi ha res que em sorprengui. La sèrie de l'HBO triomfa a tot el món gràcies a les trames que ha escrit Martin. No hi ha cap dubte que la història respira per si sola, el fil conductor et transporta cap a aquell món tan real. Això és el que més m'agrada. No hi ha personatges necessaris perquè tinguin èxit o perquè són un dels "protagonistes" (en té pocs de protagonistes), no. Quan algú ha de morir, mor; sense miraments.


Avui he vist el segon capítol de la quarta temporada i he de dir que ha sigut un dels millors. Quan tot sembla fet o, si  més no, es viu una certa estabilitat, de cop passa alguna cosa que ho canvia tot. És una sèrie viva, amb girs inesperats i que et deixen amb la boca oberta.



L'únic punt en contra és que hi ha episodis que no passa res, o molt poca cosa i després n'hi ha dos que et descol·loquen. Tot i així, és una de les millors sèries que segueixo en aquest moment. No només és bona per les trames sinó que els actors són genials, els decorats, el vestuari, maquillatge, la post- producció... "Game of Thrones" ho té tot.







S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada